zondag 6 oktober 2013

Mijn nieuwe scrapkamer!

Ik heb eigenlijk een heel mooie ruimte als scrapkamer, maar zo langzamerhand kwam deze wel erg vol te staan. Er staan niet alleen scrapspullen, maar ook veel ordners en mappen met mijn genealogie-spullen en veel boeken.
Wat scrappen betreft, zonder dat ik zelf in een winkel kom, komt er ook namelijk meer bij dan ik in werkelijkheid nu op kan maken. Het zitten gaat nog gewoon niet goed en dan zijn er maar kleine poosjes dat ik freubelen kan.
Toch had Willem het idee gekregen om mijn scrapkamer eens aan te gaan pakken. Dus moest hij eerst alles leeg gaan halen (en staat de garage nu dus vol).

 
 
Werkelijk het behang en de vloerbedekking was al meer dan 20 jaar oud en mocht dat ook echt wel eens vervangen gaan worden.
 
 
 
 
Gebruikmakend van het familie-erfstuk de behangtafel van mijn vader en de hulp van mijn grote broer is onder toeziend ook van Johan de kamer netjes behangen.
 
 
 
 
Na het behangen kwam er een mooie nieuwe laminaatvloer in te liggen en deze is natuurlijk door Willem weer vakkundig gelegd.
 
 
Ondertussen ook al verschillende ritjes naar Ikea gemaakt en we lopen echt al dik voor op het schema, want Ikea zou 9 oktober eigenlijk pas aan de beurt zijn.
De oude schappen zijn allemaal weer opgehangen, het werkblad is gemaakt en ondertussen is Willem ook al de meubelen in elkaar aan het zetten. Ik wist dus eigenlijk ook wel precies wat ik allemaal wilde hebben en hoe het staan moest.
 
 

 
 
 
Vrijdag ben ik naar het werk geweest, Willem zou de grote Expeditkast gaan halen en kreeg ik een berichtje dat de kast er niet meer was. Verdikkie nog aan toe, donderdag waren er toch echt nog 11 in het magazijn. Ik werd van het station gehaald en Willem was aan het klagen dat hij zo hard aan het werk geweest was. Toen begon ik dus nattigheid te voelen, dat hij me in de maling nam en inderdaad bij thuiskomst bleek de grote kast er dus ook al te staan.
 
 
 
Volgende week heb ik vakantie, Willem heeft nog een paar dagen opleiding en dan heeft ook hij weer een aantal dagen vrij. Beetje bij beetje kunnen de dozen dan leeggehaald worden, ook alle plastic boxen kunnen onder het bed vandaan gehaald worden en kan alles ingeruimd worden.
Ik zal ook nog wel veel weg moeten gooien denk ik of gewoon in dozen laten zitten, zoals mijn oude studieboeken. Willem heeft al gekscherend gevraagd of ik toch nog niet wat ruimte te kort zal komen. 
 
 

Het is dus echt nog niet helemaal af, maar ik ben in ieder geval al heel erg blij met de nieuwe look van mijn scrapkamer.

Misschien nu ook nog eens mijn blog een beetje bijhouden, dat zou dan ook wel weer leuk zijn.
Ik heb gisteren in ieder geval even glunderend op mijn kamer gezeten, nadat al mijn D-ring albums in de kast zijn komen te staan. Volgende week zal ik dan wel weer foto's maken en plaatsen als het allemaal zo'n beetje opgeruimd is.

Groetjes, Ria

19 opmerkingen:

 1. Het wordt echt een prachtige scrapkamer, mooie kasten, fris behangetje, mooie laminaat, kasten waar heel veel in kan!! Een kamertje om vele mooie lootjes te maken, geniet ervan.

  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige frisse kamer is het geworden Ria, en wat een ruimte !! en die krijg jij allemaal vol ?? heel veel succes met inruimen en alvast heel veel scrapplezier ! wat een schat van een man zeg, hij heeft het prachtig gedaan.
  groetjes,
  Wiebine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooohhhhh Ria wat een geweldige kamer heb je nu! Allemaal mooi georganiseerd in mooie nieuwe kasten....heerlijk! En wat een fantastische man heb je toch....onmisbaar!
  Liefs

  Xandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super en wat een schat van een man.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ria, wat ziet het er al heerlijk uit. Wat een kanjer van een kerel heb je zeg. Maar ook de anderen die geholpen hebben. Fijn dat je zulke lieve mensen om je heen hebt. Geniet maar lekker van je nieuwe kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ria, wat ziet het er al heerlijk uit. Wat een kanjer van een kerel heb je zeg. Maar ook de anderen die geholpen hebben. Fijn dat je zulke lieve mensen om je heen hebt. Geniet maar lekker van je nieuwe kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. geniet van je nieuwe scrapkamer en de lootjes zullen nu vast wel volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk ka mertje heb je gekregen Ria... heerlijk fris behangen, mooie vloer en fantastisch veel bergruimte.. laat de creaties nu maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijk ka mertje heb je gekregen Ria... heerlijk fris behangen, mooie vloer en fantastisch veel bergruimte.. laat de creaties nu maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super kamer heb je gekregen. En wat leuk dat je aan genealogie doet. Heb ik op de lagere school een spreekbeurt over gegeven omdat het de hobby van mijn oma was. Die kon er altijd zo mooi over vertellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ben ik toch gezond jaloers ! Zo mooi, proper en maagdelijk, al die handige kasten van Ikea die nu staan te wachten tot ze gevuld worden. Dat gaat handig en gezellig zijn om in dat perfecte paleisje te scrappen. Fijn dat je Willem er zo'n vaart achter gezet heeft.
  Veel plezier, Ria, dat heb je mooi voor elkaar !
  Liefs,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat super ziet het er uit zeg! Daar kun je vast heel wat uurtjes lekker zitten te scrappen. En wat mooi om het verhaal zo helemaal mee te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een heerlijke kamer heb je terug gekregen Ria.
  Heel veel scrapplezier.

  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ziet er heel goed uit Ria, wat fijn dat je man dat allemaal gedaan heeft. Geniet er van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een werk allemaal maar het resultaat mag er dan zijn hoor Ria! Ik ben heel benieuwd naar het eind resultaat, maar dat ons vast ook wel zien als het klaar is.

  groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw Ria wat een super mooie kamer heb je gekregen en die stoute Willem, om je voor de gek te houden maar wel leuk !!! Geniet van je nieuwe honk meis !!!

  groetjes de andere Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat is het een mooie kamer geworden Ria en wat heb je een ontzettende lieve man die dit allemaal voor je doet. Super hoor.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuk fotoreportage en je hebt een goudstuk van eenman zeg heerlijk hou hem maar in ere. Prachtige kamer is het geworden en veel succes en plezier met het inruimen ervan gaat vast goedkomen. En weer lekker aan het bloggen leuk hoor welkom terug in blogland.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. oww heerlijk he? Ik ben ook druk bezig geweest..nog even wat dingetjes opruimen en dan ben ik ook klaar.

  BeantwoordenVerwijderen