vrijdag 9 juli 2010

Weer wat frutsels!
Ilona mijn collega is zwanger en gaat al bijna met zwangerschapsverlof.
Dat zal wel even vreemd zijn dat ze dan een heel poosje weg zal zijn. Maar ja als er straks maar een lekker hummeltje is, dan is alles wel goed natuurlijk en zal het ook zo weer november zijn dat ze dan terug is.
Dan loop ik natuurlijk al wel weer erg op de zaken vooruit, want we moeten eerst weer verder zomer hebben en gaan nog heel veel mensen op vakantie.
Ja, onze vakantie is natuurlijk allang voorbij en ben ik nog heerlijk aan het scrappen in mijn vakantiealbum. Het is eigenlijk te warm om in mijn kleine hobbykamer te zitten natuurlijk, maar ik heb nog wel wat frutsels gemaakt in de afgelopen weken.
Deze Layouts zijn gemaakt voor een wedstrijd van het Rainbowforum.
Het moesten ronde LO's zijn en ik vind ze zelf wel erg leuk geworden met dit leuke papier uit Amerika. Echter rond vind ik niet zo lekker in mijn album en heb ik er uiteindelijk gewone vierkante LO's van gemaakt en ben ik gewoon erg happy er mee.Deze laatste LO was ook van de afvalrace van het Rainbow forum, maar deze heb ik gewoon niet op tijd in kunnen leveren dus ik viel al automatisch af.

Morgen 10 juli is Johan jarig en zal ik de hele dag geen tijd hebben om te scrappen. Zondag hebben we het voetbal tussen Nederland en Spanje, en tsjee dat zal allemaal erg spannend worden. Het zal ook nog steeds erg warm zijn, maar ik hoop toch echt dat ik weer met mijn foto's aan de gang kan gaan.

Groetjes, Ria

I'm running out of my time to translate the whole message in English, but I do my best.
The box I made is for my colleague who is getting on pregnancyleave soon with some presents for after the birth of the baby, like a little bottle of Baileys and chocolat and liqorice.
The other LO's are for a forum and I had to make round Layouts. But I don't like that in my pageprotectors and afterwards I made them square ones. So I'm still working on my Travelalbum, but it is so warm uphere and sitting in my hobbyroom with this weather isn't a good thing.
Tomorrow it is Johan his birthday and there won't be time for scrapping. Sunday there will be the last match for the Worldcup between Holland and Spain, for sure it will be very exciting. The weather will be as warm I suppose, but I hope to be able to go on with my pictures.
Love, Ria

1 opmerking:

  1. Ohhhhhhhhhhhh lieve Ria ik heb nooit geweten dat jij een blog had joh!
    Ik ben spontaan volger geworden wist het echt niet *bloos, en wat staan er leuke dingen op zeg! Ik vind de foto's ook allemaal super, krijg je toch een heel beeld das gaaf!
    Nou meis sorry dat ik je zo laat heb ontdekt ben ook niet zo'n bloghopper maar deze zal me zeker niet ontgaan!
    Dikke Knuf Xan xxxx

    BeantwoordenVerwijderen